PROSJEKTETS FASILITETER

Nærhet til skogen, utsikt, el-sykler, bilpool,
svømmebasseng, parker, og lekeplasser.

3d illustrasjoner, avvik vil forekomme.

“Trivelige feltomgivelser tilrettelagt for lek i gata. Topplelighetsperler med utsikt og kveldssol for de med høye krav og startleligheter for de som skal inn i markedet. Området er designet for folk flest og for de som trives i moderne omgivelser og boligfelt hvor det lett knyttes bånd mellom familier og barn. Utvikler har tilrettelagt med tilgang til markaområder, basseng og et åpent og lyst bomiljø med grønne lunger og spektakulær arkitektur.”

— Michael Søndberg,
Administrerende Direktør, Beliggenhet Holding

3d illustrasjoner, avvik vil forekomme.

Terrassert bebyggelse
for optimal utsikt

Den terrasserte bebyggelsen grenser til marka og er tegnet slik at de best mulig følger terrenget, noe som skaper en særegen nærhet til naturen og omgivelsene.

Store vindusflater
skaper gode lysforhold

Arkitektene har i sin utvikling hatt fokus på å skape boliger med gode lysforhold. Boligene har således store vindusflater ut mot den terrassert bebyggelsen.

3d illustrasjoner, avvik vil forekomme.

Mye mer enn bare boliger

3d illustrasjoner, avvik vil forekomme.

“Heggedal Terrasse skal være et fint og unikt sted å bo. Vi har jobbet iherdig for å sikre kvaliteter som utsyn og nærhet til naturområder. Det blir en god boligmiks med små og større leiligheter – slik at det er bolig for alle. Lekeplasser og uteområder er godt tilgjengelig. Alle boenheter får adkomst fra bakkeplan, til tross for råtomtens store høydeforskjeller og utfordrende terreng. Mange vil glede seg til at boligområdet blir ferdig.”

— Pieter Paul Furnée,
Boxs Arkitektstudio AS

3d illustrasjoner, avvik vil forekomme.

Nyt sommeren ved bassengkanten

Et av svært få boligprosjekter som får felles utendørs svømmebasseng til glede for både små og store beboere i sameiet.

Bassenget har et tak og vegger som kan åpnes. På denne måten er bassenget dekket for ruskete norske sommerdager samtidig som det kan åpnes opp når solen steiker og temperaturen stiger.

Her ligger alt til rette for hele familien kan nyte dagene til det fulle.

3d illustrasjoner, avvik vil forekomme.

Lekeplasser og friområder

I Heggedal Terrasse har vi hatt fokus på å skape gode og trygge utearealer for alle. Biltrafikken på sameiets interne veier blir kontrollert med bom.

Det er utarbeidet flere friområder og god plass og luft mellom bygningene, tilrettelagt for lek og aktivitet.

El-sykler for alle

El-sykkel kan erstatte bilen på mange av hverdagsturene. Du kan for eksempel sykle med høy fart til jobben og selv med motbakker og motvind på veien, komme frem med et smil.

Syklene står trygt i egne sykkelstativ og leies enkelt via få tastetrykk med mobilen. Du vil ha gleden over alle fordelene med å ha din egen elsykkel, elsparkesykkel eller bil, men ikke byrden av å faktisk eie en. Ikke tenk på dekkskift, service eller flatt dekk på sykkelen.

Egen bil eller bilpool ordning

En fleksibel bilpark kan gjøre hverdagen enklere. Otto fra B.O. Steen, er sameiets leverandør av bilpool og tilbyr bybiler som gjør parkeringen til en lek, store varebiler til den store flyttedagen eller praktiske biler som får deg og dine til helgas hyttetur. Med biler, sykler og sparkesykler fra Otto i ditt boligsameie er du med få tastetrykk på mobilen unna det transportmiddelet du trenger.

Mobilen fungerer som nøkkel under hele leieperioden og du kan enkelt administrere ditt leieforhold via mobilen. Delingsbiler og delingssykler gir flere mennesker samme mulighet og du utvider kjøpergruppen til boligen din ved et salg.