TEAMET

Sammen skaper vi suksess

Et godt boligprosjekt skapes ved å sette sammen det beste teamet. Vi er stolte av å presentere teamet bak Heggedal Terrasse

BELIGGENHET HOLDING AS - UTBYGGER

Konsernet Beliggenhet er en eiendomsutvikler med hovedsatningsområde i Oslo og Akershus som ble stiftet i 2004, og har i løpet av selskapets historie gjennomført eiendoms-prosjekter med over 700 boliger.

Konsernet Beliggenhet skal assosieres med kvalitet, gjennomføringsevne og forutsigbarhet. Vi jobber kontinuerlig med å være en markedsleder av spennende og nyskapende prosjekter.

Vi ønsker å bygge kvalitetsprosjekter som vi kan være stolte av i ettertid. Hvert enkelt prosjekt er unikt, og hver enkelt tomt har en verdi for lokalsamfunnet. Vi ønsker å stedstilpasse våre prosjekter slik at de harmonisk gjenspeiler nærområdet og nærmiljøet.

Konsernet Beliggenhet har for øyeblikket (2019/2020) ca. 440 – 480 boliger under utvikling, på til sammen ca. 37 000 m² (BRA-s) i ulike faser. Utviklingsportoføljen har en samlet markedsverdi på ca. kr 2.6 milliarder.

Vi er med i prosessen fra uregulert tomt til nøkkelferdige boliger. Beliggenhet Holding har som målsetning å være den foretrukne samarbeidspartner for alle parter.

STORM MARKETING - MARKEDSFØRING OG DESIGN

Storm Marketing AS er et fullservice markedsføringsbyrå til eiendomsbransjen i Norge og internasjonalt. Vi er en av svært få leverandører som kan levere hele markedsføringsprosessen fra konseptualisering til 3d animasjoner/ illustrasjoner, web løsninger, mobil applikasjoner, filmer og trykte arkedsmateriell. Storm Marketing AS er også det norske selskapet innen eiendomsmarkedsføring som er størst internasjonalt med kunder over hele verden.

Vi er stolte og takknemlige for å muligheten til å levere et komplett opplegg til prosjektet Heggedal Terrasse.

AKTIV EIENDOMSMEGLING - EIENDOMSMEGLER

Kontoret i Asker er kjent for sin faglige kompetanse, erfaring og lokalkunnskap i Asker med omegn. Kontoret huser både toppmeglere og noen av landets mest erfarne meglere. Flere av meglerne har drevet med eiendomsmegling siden 1999, og med seg på laget har de noen av landets beste unge talenter. Daglig leder, Petter Mamen-Lund har også erfaring fra administrasjon og ledelse samt kunnskap om ny boligsalg som salgssjef gjennom mange år.

BOXS ARKITEKTSTUDIO - ARKITEKT

Boxs Arkitektstudio er et kontor med 8 kreative arkitekter som holder til sentralt i Asker. Kontoret har bred kompetanse på store og små prosjekter, fra skisser til gjennomføring og ferdig bygg. Vi er spesielt opptatt av ’den menneskelige dimensjon’ i prosjektene våre, og legger stor vekt på god funksjonalitet i samspill med opplevelsen av det enkelte rom, og kontakten med tomten og omgivelsene.

BECH DISTRIBUSJON - TRYKKERI

Bech Distribution er en av Danmarks ledende fullfillmentvirksomheter med mer en 50 års erfaring. Vi hjelper våre kunder med alt fra print, adressering, kuvertring, foliering, og trykk av foldere. Kun fantasien setter grenser.

Vi setter stor pris på vårt samarbeid med Beliggenhet Holding AS, hvor vi leverer trykk av spennende salgsmateriale, brosjyrer, bannere, m.m.