NÆRHET TIL MARKA - KORT TIL BYEN

Heggedal - et område i utvikling.

“God småstedsatmosfære med nyetablert bypreg. Heggedal er et lite men tett befolket sentrum med jernbanestasjon og handelssentrum. Stedet er omkranset av flotte turområder, badevann inn til sentrum og både kulturskatter og moderne bebyggelse innenfor kort radius.”

— Petter Mamen-Lund,
Eie Eiendomsmegling Asker

Nye Heggedal sentrum

Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling og et satsningsområde. Sentrumsområdene er nyetablerte og under utvikling med butikklokaler og ny innfartsvei mot Røyken og Dikemark.

Nye Heggedal sentrum er reist og består av 40.000 kvm. med butikker, kafeer, kontorer, boliger, treningssenter, teaterscene og en lang rekke andre servicetilbud.

Et rikt utvalg

Heggedal sentrum, et idyllisk og sentralt tettsted i Asker. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafeer, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, frisør, apotek og bibliotek.

Et utvalg sommeraktiviteter

Gjellum idrettsplass med nye kunstgressbaner, friidrettsbane og ballbinge.


Gui Sportsklubb (Heggedal Vollen IL) tilbyr fotball, friidrett, langrenn, sykkel, karate og allidrett.

Midt i hjertet av Heggedal ligger Gjellumvannet med badestrand og flytebrygge med stupebrett. Gjellumvannet er blant annet omkranset av volleyballbane, Tuftepark og en splitter ny sykkelpark. Sykkelparken består av to deler, en for sykkelopplæring for barn og en for terrengsykler og BMX-ere. Nå er det også kommet en klatrekube-nyhet i sykkelparken I tilknytning til sykkelparken er det også etablert en hoppbakke om vinteren.

Flotte turområder med kort vei opp til toppen av Rødsåsen, med utsikt utover store deler av røyken/spikkestad området.

Å gå tur rundt Kistefossdammen med den nye demningen er også å anbefale.

Et utvalg vinteraktiviter

Heggedalparken - en flott arena for både nybegynnere og viderekommende innen ski, snowboard og snowskate.

Langrenn med rundløype på jordet for de minste og treningsbane med snøkanoner. Lysløype mot Vardåsen.

Skøyter på Gjellumvann og Gjellum idrettsplass.

Alpint i Vardåsen skisenter.

Offentlig Kommunikasjon

Nye Heggedal stasjon

Du kan slippe all kø med bil og du kan komme deg enkelt til Heggedal togstasjon på 10 minutters gange eller med el-sykkel fra Heggedal Terrasse.

På veien hjem kan du handle i sentrum, levere/hente barn i miljøbarnehagen. Her er alt tilrettelagt for en enkel, miljøvennlig og tidsbesparende hverdag, der du slipper å tenke på transport i både køkjøring, bytting av trikker, busser og liknende som andre provinser er avhengige av.